למה 180 מעלות?

עבורי, בתחילת דרכי באפייה- מרבית המאפים,הועגות והעוגיות שהייתי אופה היו בחום של 180 מעלות- חום בינוני. חצי סיבוב של כפתור התנור והופ- העוגה מתחילה באפייה.

המשפט- "חממו את התנור ל180 מעלות" נשאר חקוק אצלי מספרי האפייה והמתכונים ברחבי האינטרנט.

בבלוג תמצאו מכתונים קלילים לצד מתכונים הרפתקניים, עם הסברים ברורים על מנת לפשט את תהליך האפייה

ברוכים הבאים לעולם המתוק שלי!

אני עינב כרמי,בת 25, קונדיטורית בעבר וסטודנטית לתקשורת חזותית בהווה.

את עולם האפייה התחלתי עם הספר ילדים מבשלים של רות סירקיס ולאט לאט המשכתי לאתגר את עצמי עוד ועוד.

לפני כ-3 שנים עשיתי קורס קונדיטוריה מקצועי ועבדתי בכמה קונדיטוריות.

את מצלמת הכל?

כן! עשיתי קורס צילום אוכל אצל גל בן זאב המדהימה, קורס שאני ממליצה עליו מאוד! גל חיזקה אצלי הרבה דברים שכבר ידעתי בעצמי וחידדה לי טיפים משמעותים וחשובים בצילום אוכל.